Byggesag

De fleste ejendomme skal på et eller andet tidspunkt i gang med et større vedligeholdelses- eller forbedringsprojekt. En byggesag kan være meget omfattende og medføre mange spørgsmål fra udlejer og lejere. Nedenfor er forslag til at lette projektets gang.


Skal vi administrere byggesagen?

​Administration af en byggesag er ikke inkluderet i det faste administrationshonorar. Ønsker du at vi skal bistå, herunder med gennemgang af aftale med teknisk rådgiver og entreprenør samt meget andet, skal der derfor indgås en særskilt administrationsaftale. Vores byggeadministrationsaftale vil selvfølgelig indeholde en specifikation af, hvilke administrationsopgaver, der er indeholdt i den aftalte pris. Kontakt os, hvis du er interesseret i et tilbud.


Er det nødvendigt med en teknisk rådgiver?

​Ved større projekter, anbefaler vi som udgangspunkt, at du benytter dig af et rådgivende ingeniørfirma. Teknisk rådgiver står blandt andet for udarbejdelse af udbudsmateriale samt opfølgning under og efter projektets udførelse. Rådgiverens primære opgave er at sikre, at du får det du ønsker og betaler for, og at entreprenøren udfører arbejderne på bedst mulige og aftalte måde.